Verhalen uit
het Ursulinenhof

Serviceflats Ursulinenhof Hasselt
2/7/20

Ursulinenhof in Hasselt volledig voorbereid op eventuele 2de coronagolf

Komt er een tweede golf van het coronavirus? Niemand weet het zeker. Maar zorgspecialist SeniorLiving Group (SLG) is alvast voorbereid. Zodat zowel bewoners, bezoekers als potentiële kopers op beide oren kunnen slapen. Ook in ons gemoedelijke en gloednieuwe Ursulinenhof.

Serviceflats Ursulinenhof Hasselt
18/6/20

Thuishotel én zorghotel in één

Evenveel luxe en diensten als in een hotel. Maar dan wel met hetzelfde thuisgevoel als in je eigen woning. Dát is Ursulinenhof. Achter je voordeur geniet je volop van je privacy in een stijlvolle, huiselijke gezelligheid. Hier ben je helemaal je eigen baas. Heb je hulp of assistentie nodig? Dan pluk je wat je nodig hebt uit onze brede waaier aan diensten. Van administratie tot verpleging, van maaltijden aan huis tot een afspraak bij de kapper beneden. Het beste van twee werelden!

Serviceflats Ursulinenhof Hasselt
18/6/20

Senior Living Group: thuis in zorg

Meer dan 12 500 bewoners rekenen dagelijks op de goede zorgen van Senior Living Group (SLG). Met 7500 medewerkers staan zij dag en nacht klaar met professionele zorgverlening en assistentie. Hun knowhow en ervaring passen uitstekend bij een thuishotel/zorghotel als Ursulinenhof. Veerle Vanderbiesen, Director Assisted Living, vertelt meerover de werking van SLG.