Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Je fullservice thuishotel

Lekker koken voor je gasten of samen een hapje eten in het Grand Café. In de stad shoppen of de boodschappendienst inschakelen. Zelf wassen, strijken en poetsen of het keurig voor je laten doen ... Hier heb je altijd de keuze. Het is jouw thuis. Mét hotelallures.

Genieten
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Grand Café, binnentuin of terras

Een kopje koffie bij de krant. Geniet ervan in het Grand Café. Op je terras. Aan je keukentafel. Of zelfs op een bank in de gezellige binnentuin. Full service is hier héél breed. Tot en met een kapsalon en schoonheidssalon, een fitnessruimte en een chef-kok die heerlijk kookt. Ja, ook maaltijden die bij je thuis worden afgeleverd.

vrijheid
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Totale vrijheid

Net zoals op hotel kies je zélf welke diensten je aanspreekt. Een informatiescherm helpt je. Je checkt er de dagschotel in het Grand Café én het aanbod in de ontspanningsruimte. Attente medewerkers staan dag en nacht paraat. Om een lamp op te hangen, je afspraak met de dokter te checken en zelfs vervoer te regelen.

Wil je het Ursulinenhof ontdekken?

privacy
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Totale privacy

Jouw appartement is jouw leefwereld. Jij bent er baas. Je laat binnen wie je wilt. Je geniet er van het leven zoals je dat altijd al deed. Wil je een praatje slaan? Dat kan veilig. In de gemeenschappelijke ruimtes ontmoet je elkaar zonder zorgen. Zonder risico.

Omkadering
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Flexibele omkadering

Bij Ursulinenhof ben je nooit tot last, behandelen we je altijd als gast. Heb je op een dag meer omkadering nodig? Dan springen we bij met extra hulp. En stemmen we onze diensten af op jouw nieuwe zorgfase. Je kan hier dus voor altijd blijven wonen. Goed omringd. Volledig gerust.