Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Je private zorghotel

Je helemaal thuisvoelen in je luxueuze appartement. Omringd door professionele zorg. Bij Ursulinenhof staat de hulp voor je klaar. Wanneer je ze nodig hebt. Dag en nacht. Ideaal voor wie graag comfortabel én onbekommerd van het goede leven geniet.

Full-service
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Privacy mét assistentie

Je wil volop genieten van het leven. In een ruim en sfeervol appartement. Met secure verzorging en verpleging bij de hand. Met huishoudhulp, vers bereide maaltijden, kine en kapper wanneer je ze nodig hebt. Dát is Ursulinenhof. Hotelservice in je private appartement met dienstverlening op maat.

24/7 permanentie
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Iedereen altijd gerust

24/7 permanentie door gekwalificeerd zorgpersoneel. Een oproepsysteem voor noodsituaties. Een huisarts met lokale praktijk. Medicatieservice. Zelfs hulp bij administratie: in Ursulinenhof sta je er nooit alleen voor. Dat geeft een gerust en veilig gevoel. Voor jou. En voor je (klein)kinderen.

Wil je het Ursulinenhof ontdekken?

Professionele begeleiding
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Professionele begeleiding

De dienstverlening is bovendien in handen van professionals. SeniorLiving Group  is de ideale partner om je te ontzorgen. Met top kwaliteit. Al jaren staan ze bekend om hun persoonlijke en attentvolle aanpak.Volledig op maat van jouw wensen.

Exclusief
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Exclusief gezelschap

Ursulinenhof is niet zomaar voor iedereen. Dat is wettelijk bepaald. De appartementen zijn exclusief voor 65+’ers. En voor wie jonger is maar extra hulp kan gebruiken om kwalitatief zelfstandig te leven. Een gemeenschap met leuke buren en gelijkgestemde zielen.

Grand Café tot kapsalon
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Van Grand Café tot kapsalon

Een Grand Café met restaurant en bar. Een kapsalon en schoonheidssalon mét pedicure en manicure. Een ontspanningsruimte. Een fitnessruimte, kine en ergo. Zelfs een strijkatelier, een wasserij en een chef-kok voor maaltijden aan huis: het staat allemaal ter beschikking. Als en wanneer je het nodig hebt.