Ontdek Ursulinenhof in avant-première

Een bezoek brengen aan ons kijkappartement mét rondleiding door de gebouwen? Maak snel een vrijblijvende afspraak en laat je onderdompelen in de unieke sfeer van Ursulinenhof. We ontvangen je mét mondmasker en handgel. Zo krijg je – in alle veiligheid – voeling met de mooie inrichting, de unieke ligging, het fraaie uitzicht én de waaier van diensten en omringende zorg.

Groenplein 6, 3500 Hasselt

Vestio

Vestio realiseert residentiële vastgoedprojecten op aantrekkelijke locaties: van bronsgroen Limburg tot de Vlaamse kust. Professionele en persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot de minutieuze afwerking, daar staan ze voor. Of het nu over charmante woningen, luxeappartementen, handelspanden, verkavelingen, woon- of zorgcentra gaat. Al meer dan een kwarteeuw leidt die totaalaanpak tot in het oog springende, exclusieve woonprojecten.

Havermarkt 22
3500 Hasselt

T 011 800 000
‍www.vestio.com

Kolmont

Atypisch, creatief en vooruitstrevend: dát is Kolmont. Of het nu gaat over bedrijfsgronden, kmo-units, studentenhuisvesting of residentiële woningprojecten, we steken altijd veel tijd en energie in de zoektocht naar locaties waarvan we weten dat mensen zich er thuis voelen. De woonkwaliteit moet niet alleen erg goed zijn, we houden ook rekening met de beleving en mooie vormgeving.

Kolmont Havermarkt 45
3500 Hasselt

T 011 211 211
www.kolmont.com