Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Koffietje op de markt

Je wandelt naar buiten. Stapt de rust van de centrale binnentuin in. Je neemt de sfeervolle passage en staat midden in de bruisende stad. De Grote Markt met haar terrasjes, de winkels, de restaurants: ze liggen op enkele minuutjes struinen. Waar wacht je op? Het stadsleven wenkt.

HASSELT
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Hasselt heeft het

Gereputeerde restaurants. Gelauwerde musea. Prachtige parken en tuinen. Uitnodigende winkelstraten. Hasselt heeft het allemaal. En jij woont er middenin, vlak aan het historisch stadhuis. Hier ben je continu op citytrip. In een smaakvolle stad.

Flaneren
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Groene Boulevard

Via het nieuw aangelegde doorsteekje ben je snel op de Groene Boulevard. Heerlijk om te flaneren. Je bent nooit ver van huis. De binnenstad heeft werkelijk alles, maar is aangenaam compact.  

verwennen
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Het Goede Leven

Jezelf verwennen met een heerlijk gebakje in de namiddag: kies een Hasseltse patisserie en geniet. Zin in een speciale koffie of aperitiefje? De koffie-, wijn- en andere bars verwelkomen je hartelijk. Dit is het Goede Leven.

Wil je het Ursulinenhof ontdekken?

uitvalsbasis
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Vlotte uitvalsbasis

De wereld verkennen: vanuit Hasselt kan het stressvrij. Rij met de auto vlot de parking én de stad uit. Of maak gebruik van bus en trein. Het station is vlakbij. Een taxi of treinticket? Bel de balie en zij regelen het voor jou.

fietsenstalling
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Fietsenstalling

Haal met de speciale fietslift je fiets uit de stalling in de kelder en verken de groene rand rond Hasselt. Je zit zo op het fietsroutenetwerk. ’s Avonds keer je fit terug. Klaar om te genieten van het comfort van de stad.