Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Appartementen vol licht en lucht

Een royaal appartement met 1 of 2 slaapkamers in het centrum van Hasselt. Badend in het licht, met luchtige ruimtes en een inrichting die past bij jouw smaak: Ursulinenhof is prettig wonen. In een stijlvolle residentie met koperen toetsen en terrassen die uitkijken op de binnentuin, stad of gouverneurstuin. Welkom thuis!

Adres: Groenplein 6, 3500 Hasselt

Thuisgevoel
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Lekker thuisgevoel

Relaxen in je open woonkamer met zithoek. Je favoriete maaltijd bereiden in de volledig ingerichte keuken. Slapen als een roos in je een- of tweepersoonsbed. Het thuisgevoel zit hier ingebed in elke leefruimte.

Je full service thuishotel

Architectuur
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Hele dag zonlicht

Ramen van vloer tot plafond, een achtergevel die helemaal opengewerkt is met glas: hier geniet je van ’s morgens tot ’s avonds van zonlicht. Een aangenaam gevoel binnen, een prachtige uitkijk naar buiten.  

terras
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Uitnodigend terras

Alle appartementen hebben een terras. Enkel of dubbel. Je kijkt uit op de landschapstuin, de stad of de gouverneurstuin. Ideaal om neer te strijken met een aperitiefje in de hand of weg te dromen met een goed boek.

Wil je het Ursulinenhof ontdekken?

Architectuur
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Uitzonderlijke architectuur

Ursulinenhof blinkt uit in schoonheid. Buiten regeert de kleur van koper. In de binnentuin heersen de tinten van de natuur. Een fijnzinnige residentie waar je ’s avonds na je stadswandeling met fierheid naar terugkeert.

comfort
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Jarenlang comfort

Elke woonruimte is op en top praktisch. Gebouwd om in te spelen op huidige én toekomstige noden. De schuifdeuren, het aangepaste toilet, de open douche: ze zijn verfijnd afgewerkt. Het comfort van een serviceflat, de looks van een thuisappartement.

Parking
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Ondergrondse parking

Ursulinenhof is een vlot bereikbare thuishaven. In de ruime ondergrondse parking met toegang via de Lombaardstraat heb je altijd een gereserveerd plekje. Weg parkeerstress! De lift brengt je zo naar de juiste verdieping.