Over Vestio

Vestio realiseert residentiële vastgoedprojecten op aantrekkelijke locaties: van bronsgroen Limburg tot de Vlaamse kust. Professionele en persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot de minutieuze afwerking, daar staan ze voor. Of het nu over charmante woningen, luxeappartementen, handelspanden, verkavelingen, woon- of zorgcentra gaat. Al meer dan een kwarteeuw leidt die totaalaanpak tot in het oog springende, exclusieve woonprojecten.

Havermarkt 22
3500 Hasselt

T 011 800 000
‍www.vestio.com

Serviceflats Ursulinenhof Hasselt
Serviceflats Ursulinenhof Hasselt

Over Kolmont

Projecten van Kolmont haal je er zó uit. Stijlvolle architectuur, energiezuinige ontwerpen, duurzame materialen en kwalitatieve afwerkingen. In fraaie buurten, met oog op mobiliteit. We verhogen de leefbaarheid. Voor wie er woont, werkt, ontspant, passeert, … In elk project zetten we de mens centraal. Het doel? Best in class zijn in wat we doen. En nu al inspelen op de wensen van de stad van de toekomst.

Garantie

Bij Kolmont koop je onder het stelsel van nieuwbouw, ook wel bekend als de wet Breyne. Zo ben je volledig zeker van je investering. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Kolmont.

Havermarkt 45
3500 Hasselt

T: 011 211 211
‍www.kolmont.com

Over Curon

Vestio realiseert residentiële vastgoedprojecten op aantrekkelijke locaties: van bronsgroen Limburg tot de Vlaamse kust. Professionele en persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot de minutieuze afwerking, daar staan ze voor. Of het nu over charmante woningen, luxeappartementen, handelspanden, verkavelingen, woon- of zorgcentra gaat. Al meer dan een kwarteeuw leidt die totaa

In 2009 startte Probis B&O als ontwikkelaar van zorgvastgoed.  Met succes werden talrijke woonzorgcentra en assistentiewoningen ontwikkeld in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen.

Het team groeide gestadig en vanaf 2017 werd de focus verruimd naar projecten buiten de zorgsector: residentiële en gemengde ontwikkelingen van middelgrote en grote omvang op centrumlocaties in Vlaanderen.  Met een zelfde passie voor vastgoed zal Probis B&O vanaf heden de markt toetreden onder haar nieuwe naam: CURON.  Naast private woonprojecten zal CURON ook inzetten op PPS-ontwikkelingen en staan wij open voor ontwikkelingen in partnership.

CURON staat voor kwaliteit, duurzaamheid en zorgzaamheid.  CURON vult de woonbehoefte in door woonoplossingen aan te bieden op maat van de klant: projecten waar het goed wonen is met een aantrekkelijk investeringspotentieel als bonus.  CURON ontwikkelt waar de klant zich thuis voelt!

CURON is onderdeel van Konrad Holding en kan terugvallen op 30 jaar ondernemerschap, ervaring en een grote financiële slagkracht.

Om haar doelen te realiseren, beschikt CURON over een eigen dynamisch team van experten: ontwikkelaars, ingenieurs, architecten, verkoop- en klantenbegeleider.  Snelle en correcte communicatielijnen dragen bij tot de tevredenheid van onze klanten.